Verhuizen van/naar Amsterdam

The Moving Company biedt u de mogelijkheid om samen met ons uw verhuizing te verzorgen. Wij regelen de verhuiswagen (met of zonder verhuislift) en één of meer verhuizers. Bekijk onze tarieven hier onder voor de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

The Moving Company Verhuisbedrijf Amsterdam
Wilt u vakkundig verhuisd worden naar of binnen Amsterdam? Zoek niet verder, The Moving company verzorgt uw verhuizing voor de juiste prijs! The Moving Company is een professioneel verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam. Daarom hebben wij ook ruimschoots ervaring bij verhuizingen binnen Amsterdam en weten exact waar rekening mee te houden. Gaat u binnenkort verhuizen in omgeving Amsterdam en bent u nog op zoek naar een verhuisbedrijf die u hierbij volledig ontzorgt? Zoek niet verder, The Moving Company neemt uw zware werk met een glimlach uit handen.

Verhuizing Amsterdam offerte op maat aanvragen
Vakkundig verhuist worden voor de juiste prijs. Verhuizen is bijna altijd maatwerk, vraag daarom vrijblijvend een offerte aan bij The Moving Company. De mogelijkheden zijn eindeloos zo bieden wij een verhuislift, meerdere verhuiswagens, verpakkingsmaterialen, (de)montage service en bijvoorbeeld verhuiscontainers. Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte op maat.

Verhuizen binnen Amsterdam
The Moving Company is een verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij zijn daarom ook bekend met de omgeving en wet- en regelgeving binnen de stad. Wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes. Kijk snel naar onze tarieven.

The Moving Company denkt met u mee
Heeft u behoefte aan een verhuisbedrijf die met u meedenkt, u ontzorgt bij het inpakken van uw inboedel of uw meubelen vakkundig demonteert? The Moving Company staat voor u klaar. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Mocht u van of naar een huis op een hogere verdieping verhuizen. The Moving Company heeft ruim ervaring en weet precies waar aan gedacht moet worden.

Door onze jaren ervaring binnen en buiten Amsterdam pakken wij elke klus zo snel en efficiënt mogelijk aan. Voor een verhuizing binnen Amsterdam betaald u overigens geen voorrijkosten en kilometerkosten. Tevens hanteren wij de scherpste tarieven van Amsterdam.

Parkeerontheffing Amsterdam
The Moving Company is specialist in het verhuizen binnen Amsterdam. Wij regelen de parkeerontheffing en zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving binnen de stad. Zo heeft u hier geen extra zorgen over.

Werkwijze
De dag is aangebroken. Wij zorgen ervoor dat wij zo dicht mogelijk bij uw huis parkeren. Mocht u hier een handje bij willen helpen in de vorm van het bezet houden van parkeergelegenheid. Graag! Onze verhuizers stellen zich aan u voor, nemen nog een keer met u de dag door en gaan beginnen met het inladen van de inboedel. wij zorgen ervoor dat u altijd netjes op de hoogte bent van de gang van zaken, zo geven wij aan of wij wel of niet op schema liggen.

Eenmaal op het nieuwe adres kunt u zelf aangeven waar u uw inboedel wilt hebben. Na afloop van de verhuizing zullen wij uw witgoed apparaten zoals wasmachine, vaatwasser en/of koelkast nog even voor u aansluiten, en klaar is kees. Zo doen wij dat bij The Moving Company.

Verhuislift huren voor uw verhuizing binnen Amsterdam?
Het kan zomaar zijn dat u voor uw verhuizing naar of binnen Amsterdam een verhuislift nodig heeft. Amsterdam bestaat tenslotte uit veel drukke/krappe straatjes, vanzelfsprekend ook krappe huizen. Hierdoor kan meestal niet alles naar beneden of naar boven. Meten is weten, goed voorbereid verhuizen heeft altijd de voorkeur.

Scherpe tarieven
The Moving Company hanteert de scherpste tarieven van Amsterdam. Zo bieden wij een aantal scherpe pakketten aan. Klik hier voor onze tarieven. Valt het pakket net niet binnen uw wensen. Geen probleem, vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Spoedverhuizing binnen Amsterdam
Voor hetzelfde tarief als een normale verhuizing regelen wij uw spoedverhuizing op maat. Binnen no-time staan wij bij u weer voor de deur. Zo kan u zich druk maken over zaken die echt belangrijk zijn. Laat het zware tilwerk maar aan ons over. The Moving Company ontzorgt. 

Advies op maatGeen verhuizing is hetzelfde. Daarom geeft The Moving Company advies op maat. het is zelfs mogelijk om een verhuisadviseur aangewezen te krijgen. Neem contact met ons op voor net dat extra beetje service.