Werkwijze

The Moving Company biedt u de mogelijkheid om samen met ons uw verhuizing te verzorgen. Wij regelen de verhuiswagen (met of zonder verhuislift) en één of meer verhuizers. Bekijk onze werkwijze en meer hieronder.

Verhuizen draait om planning. The Moving Company helpt zijn klanten graag net een beetje extra. Bedenk goed wat u allemaal wilt laten verhuizen. Wilt u dat spullen gedemonteerd worden? Wilt u alles laten inpakken? Of wilt u alleen de grote stukken in uw huis verhuizen? Geen probleem., The Moving Company is flexibel en kan het allemaal. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom in contact met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder.

Zo bieden wij de volgende services aan:

  • Het verhuizen van uw inboedel met in & uitpakken van verhuisdozen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden
  • Hele inboedel verhuizen zonder in en uitpakken 
  • Het verhuizen van enkel de grote en zware stukken inboedel
  • Het transporteren van enkele stukken (meubeltransport)

Uw voordelen:

  • Demontage en montage van kasten/bedden is altijd mogelijk, klik hier voor onze demontage/montage service.
  • Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar 
  • Grote stukken inboedel wikkelen onze verhuizers kosteloos voor u in
  • Wij werken enkel met echte verhuizers. Niet met studenten! 
  • Geen voorrijkosten, noch kosten voor kilometers binnen Amsterdam
  • Container Verhuizing, neem contact met ons op  voor de mogelijkheden

Stap 1: De offerteaanvraag
U kunt via het offerte aanvraagformulier vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u ons telefonisch benaderen voor op-maat advies. Klik hier [insert contactpagina link] voor de contactpagina. Na aanvraag is het ons streven om binnen 24 uur met een offerte op maat te komen.

Met het opmaken van een offerte houden wij rekening met verschillende factoren. Hoeveel u wenst te verhuizen, of er nog demontage- en/of montagewerkzaamheden zijn, de afstand die moet worden afgelegd door de verhuiswagen van het oude naar het nieuwe adres, mits de woning buiten Amsterdam is, en de hoeveelheid verhuizers die er nodig zijn voor de verhuizing. 

Stap 2: Check, Check, dubbel check!
Zodra er een akkoord is tussen beide partijen, zowel over de prijs als de datum voor de verhuisdag, wordt er contact met u opgenomen om alles door te spreken. Mochten er nog zaken zijn waarmee wij rekening moeten houden, leg het voor. Wij streven naar een zo helder mogelijke communicatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Mocht u gaandeweg, na het telefoongesprek, toch nog vragen hebben? Of misschien is er door omstandigheden een wijziging in de planning gekomen? schroom niet en neem contact met ons op. Samen kunnen wij altijd kijken naar een oplossing. Afrekenen doet u pas na afloop van de verhuizing. Een aanbetaling is dus niet nodig. klik hier voor de contactpagina.

Stap 3: De grote verhuisdag!
De dag is aangebroken. Wij zorgen ervoor dat wij zo dicht mogelijk bij uw huis parkeren. Mocht u hier een handje bij willen helpen in de vorm van het bezet houden van parkeergelegenheid. Graag! Onze verhuizers stellen zich aan u voor, nemen nog een keer met u de dag door en gaan beginnen met het inladen van de inboedel. wij zorgen ervoor dat u altijd netjes op de hoogte bent van de gang van zaken, zo geven wij aan of wij wel of niet op schema liggen.

Eenmaal op het nieuwe adres kunt u zelf aangeven waar u uw inboedel wilt hebben. Na afloop van de verhuizing zullen wij uw witgoed apparaten zoals wasmachine, vaatwasser en/of koelkast nog even voor u aansluiten, en klaar is kees. Zo doen wij dat bij The Moving Company.