Demontage/montage service

The Moving Company beschikt over een montage/demontage service. Er zijn tijdens een verhuizing altijd wel spullen die uit elkaar en in elkaar gezet moeten worden.

Montage/demontage service

The Moving Company beschikt over een montage/demontage service. Er zijn tijdens een verhuizing altijd wel spullen die uit elkaar en in elkaar gezet moeten worden. Mocht bijvoorbeeld die grote kast op de slaapkamer niet door het trappengat passen? Of moet er iets van de muur worden geschroefd? Geen probleem. De montage/demontage service van The Moving Company zorgt ervoor dat alles vakkundig uit elkaar wordt gehaald en weer in elkaar wordt gezet. U bent er zeker van dat ons team alles zorgvuldig en professioneel aanpakt. Zorg er alleen voor dat alles goed wordt gecommuniceerd tijdens het opvragen van een offerte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

montage/demontage service die wij aanbieden:

Kasten:
Wij halen uw complete gigantische kast op de slaapkamer uit elkaar en zorgen ervoor dat deze weer in elkaar wordt gezet op het nieuwe woonadres. Kwalitatief demonteren is een vak apart. Het lijkt altijd makkelijk om een kast uit elkaar te halen, maar zorg er ook maar eens voor dat alles compleet blijft en terug in elkaar kan zonder mankementen. Door de ervaring die The Moving Company in huis heeft is dit een fluitje van een cent. Alle onderdelen van de kast worden gecodeerd en alle schroeven en boutjes worden apart gehouden. Uiteindelijk wordt alles zorgvuldig ingepakt en ingeladen. Gedemonteerde kasten nemen vanzelfsprekend ook minder ruimte in beslag bij het verhuizen. Zo kunnen er meer spullen in de verhuiswagen. Voor een exacte prijs van deze service maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Meubelstukken:
Wij demonteren en monteren uw meubelstukken, zo kunt u denken aan de grote eettafel of  een bank die uit elkaar gehaald moet worden. Tevens zetten wij alles weer in elkaar zodra de verhuiswagen is uitgeladen in de nieuwe woning. 

Planken, lampen, klokken en schilderijen:
Het verwijderen van planken, lampen, klokken en bijvoorbeeld schilderijen zijn taken die zorgvuldig gedaan moeten worden en tegelijkertijd erg tijdrovend zijn. The Moving Company draagt zorg voor een professionele aanpak waarbij uw spullen gegarandeerd op de juiste manier gedemonteerd of gemonteerd worden. Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor het dichten van de gemaakte gaten. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Elektronica:
Ook dragen wij zorg over uw elektronica, zo halen wij bijvoorbeeld de televisie van de muur. Verpakken wij deze in bubble wrap en uiteindelijk op de plaats van bestemming hangen wij de tv weer keurig voor u aan de muur. Vraag aan ons team wat de mogelijkheden hierin zijn. 

Wasmachine/droger:
Wij zorgen ervoor dat uw wasmachine vakkundig wordt afgesloten en op plaats bestemming weer wordt aangesloten. Het demonteren van witgoed is geen makkelijke opgave waarbij meerdere regels gelden. The Moving Company weet precies hoe hier mee om te gaan.

Schilderservice:
Tijd om uw woning bezemschoon op te leveren? Wij kunnen uw gaten vullen en muren witten indien gewenst. The Moving Company is namelijk van alle markten thuis.