Meubelvervoer

The Moving Company draagt zorg over uw meubels. Snel geboekt, snel gefixt.

Meubeltransport
Even niet het vervoer tot uw beschikking om een meubelstuk of witgoed op te halen? Is die kast net te groot waardoor deze niet in uw auto past? Geen punt. The Moving Company biedt meubelvervoer aan voor grotere, kleinere maar ook bijzondere objecten. U aan waar wij moeten zijn, op welke datum en op welk tijdstip. Geef de afmetingen door van hetgeen wij gaan vervoeren van punt A naar punt B en binnen no-time is uw transport geregeld. The Moving Company draagt zorg over uw meubels. Snel geboekt, snel gefixt. 

Geen voorrijkosten
U betaalt bij The Moving Company geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die, buiten Amsterdam, worden gereden met de verhuiswagen. Wij houden de prijs zo laag mogelijk voor u en tegelijkertijd bieden wij de complete service. The Moving Company draagt zorg over uw meubelvervoer.

Kledingkast vervoeren
Grote kledingkasten vervoeren is meestal een vak apart, het vraagt altijd net dat beetje extra aandacht. U zou ervoor kunnen kiezen om dit zelf te doen, The Moving Company helpt u overigens graag! Klik hier voor onze montage/demontage service. Indien u het graag zelf regelt, raden wij u wel ten strengste aan om de hoeken van de kast te beschermen met karton of bubbelfolie. dit uiteraard voor bescherming op de verhuisdag. The Moving Company zorgt voor verhuisdekens, zo bent u er volledig zeker van dat uw kast weer precies hetzelfde uit de verhuizing komt.

Wasmachine verhuizen of vervoeren
Het verhuizen van een wasmachine is altijd een flinke klus. Logischerwijs besteedt u dit liever uit. The Moving Company gaat dit voor u regelen. Weet u bij voorbaat al dat de wasmachine niet door het trappengat naar beneden kan? Huur voor de verhuizing dan ook een verhuislift. Klik hier voor onze verhuislift pagina.

Hieronder nog wat extra zaken om rekening mee te houden voordat de wasmachine vervoert kan worden.

Voorbereiden van de wasmachine
Een wasmachine moet altijd vroegtijdig worden losgekoppeld. Doe dit dan ook minstens een dag van tevoren zodat al het water uit de slang van de wasmachine kan lopen. Je wilt natuurlijk niet op de trap staan als er nog water uit komt lopen, dit kan mogelijk gladde situaties veroorzaken. 

Haal voor u de waterkraan dichtdraait eerst de stekker uit het stopcontact en zorg dat u iets heeft staan, in de vorm van een teiltje of emmer, om het water op te vangen. Haal de waterslang en de afvoerslang los en laat deze uitlekken boven het teiltje/emmer. Er zijn wasmachines die onderaan een klepje hebben waar het water uit kan laten lopen. 

Logischerwijs wilt u niet dat uw wasmachine wordt beschadigd tijdens de verhuizing. Zorg dan ook dat de hoeken van de wasmachine zijn voorzien van bubblewrap en/of karton. Op de verhuisdag zelf zorgen wij ervoor dat er ook verhuisdekens aanwezig zijn voor nog meer zekerheid. The Moving Company zorgt er ten allen tijde voor dat uw spullen zo zorgvuldig mogelijk worden getransporteerd.

Bed en matras vervoeren
Uiteraard vervoert The Moving Company ook bedden en/of matrassen. Mocht u bijvoorbeeld een mooi bed hebben gevonden op marktplaats en heeft u even niet het vervoer tot uw beschikking om deze op te halen. Geen probleem, wij gaan het voor u regelen. U hoeft hiervoor zelf ook niet aanwezig te zijn, wij halen het bed voor u op en bezorgen het bij u aan de voordeur. Zorg wel dat er iemand op locatie aanwezig is om onze chauffeur te assisteren bij het inladen. Indien nodig kijken wij ook of het bed eventuele gebreken heeft en spelen dit naar u door. Geef vooraf wel even de maten door van het bed, zo kunnen wij indien nodig meer verhuizers erop af sturen. The Moving Company regelt het voor u.

Tweedehands bankstel vervoeren
U heeft een prachtige bank gevonden op marktplaats, maar u heeft even niet het vervoer tot uw beschikking. Wat nu? The Moving Company helpt u graag, wij rijden voor u langs, checken of alles aan de bank in orde is, spelen het naar u door en bezorgen de bank  vervolgens bij u aan de deur. Zo simpel is het. Mochten de maten van de bank buiten proportie zijn, geef dit wel even aan. Zo weten wij of wij meerdere verhuizers op pad moeten sturen om de klus te klaren.