Oplever Dienstverlening

Wij helpen u om de oude of nieuwe woning weer als nieuw achter te laten. Met jaren ervaring is elke klus voor ons zo geklaard.

Schoonmaakservice The Moving Company
Vindt u het prettig om uw oude of nieuwe woning schoon te laten maken? Zelf even geen tijd door alle drukte in verband met het verhuizen naar uw nieuwe woning? Of wilt u gewoon meer tijd over hebben voor de leuke aspecten van het verhuizen? Wij helpen u om de oude of nieuwe woning weer als nieuw achter te laten. Met jaren ervaring is elke klus voor ons zo geklaard.

Schilderservice The Moving Company
De schilderservice van The Moving Company regelt het witten van uw muren. Tevens zorgen wij ervoor dat alle gaten in de muren gedicht worden. Deze dienst is geschikt voor het achterlaten van uw oude woning, of juist voor het betrekken van een nieuwe woning.

Bezemschoon opleveren bedrijfspand of woning bij verhuizing
Vertrekt u naar een nieuw bedrijfspand of appartement? Voorkom onnodige kosten en neem contact met ons op. The Moving Company is er ook om u te helpen met het het bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand of woning, dit onder elke denkbare situatie. Onze experts weten exact wat bezemschoon inhoudt. Neem vooral contact met ons op en wij komen met een advies op maat.

Bezemschoon opleveren voorbeelden
Wat wordt er precies verstaan onder bezemschoon opleveren? Dat verschilt per organisatie. Hierbij een aantal voorbeelden:

  • Het schoonvegen/stofzuigen van alle ruimtes
  • Het afvoeren van overgebleven afval
  • Het verwijderen van schimmel of andere vlekken
  • Het schoonmaken van ramen
  • De verzorging van beschermende lagen op verschillende soorten vloeren
  • Het ontvetten en schoonmaken van bijvoorbeeld de keuken

Uw oude woning netjes achterlaten
Misschien heeft u het ontzettend druk en laat u graag uw oude woning schoonmaken door een professioneel bedrijf, zoek niet verder, The Moving Company kan het allemaal. Onze schoonmaakservice biedt de uitkomst. Wij zorgen ervoor dat uw oude woning helemaal netjes wordt achtergelaten zodat u niet voor extra kosten komt te staan.

Het oplever schoonmaken van uw oude huis kan een tijdrovende klus zijn, tijd die u liever wilt steken in uw nieuwe huis, wij begrijpen dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat u volledig stressvrij uw nieuwe woning ingaat. 

Overige klusjes
The Moving Company is van alle markten thuis. Wij dragen zorg over het gros van al uw dat klusjes. Vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.