Senioren Verhuizing

The Moving Company levert met volle aandacht en professionaliteit een speciale dienst; seniorenverhuizing.

The Moving Company levert met volle aandacht en professionaliteit een speciale dienst; seniorenverhuizing. Uitermate geschikt voor senioren die bijvoorbeeld van groot naar kleiner verhuizen, van een eengezinswoning naar een appartement of van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis. De seniorenverhuizing vereist natuurlijk speciale aandacht en deze praktische hulp bieden wij aan in alle regio’s en provincies in Nederland.

Een seniorenverhuizing is een dienst die net wat meer aandacht vereist. Er komt niet alleen zorg voor spullen bij kijken maar ook zorg voor u of uw familielid. Verhuizen is al stressvol genoeg. Wij ervaren dat het mogelijk nog stressvoller kan zijn voor oudere mensen. Daarom vraagt een soortgelijke verhuizing meer aandacht, rust en kalmte dan een normale verhuizing.

The Moving Company biedt voor seniorenverhuizingen een volledige service. Indien gewenst helpen wij met het in- en uitpakken van de inboedel. De gehele inboedel wordt daarbij op professionele en veilige wijze ingepakt zodat de verhuizing soepel verloopt.

Voor de seniorenverhuizing plaatsvindt neem The Moving Company alles goed met u door, zodat u precies weet hoe de seniorenverhuizing ingepland zal worden. Wij dragen zorg voor een efficiënte en veilige seniorenverhuizing waarbij de volledige inboedel zonder problemen verhuisd kan worden. Indien nodig is het mogelijk om gebruik te maken van onze verhuislift. De verhuislift zorgt voor een vlotte en veilige verhuizing tot maar liefst 10 etages hoog.

Verhuist u zelf, of mogelijk een ouder familielid naar een nieuwe woning, serviceflat of zorginstelling? Zoek niet verder. The Moving Company neemt u serieus en is uw partner voor seniorenverhuizingen. Wij hebben de kennis in huis om u op uw gemak te krijgen en de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.