Kunst & Antiek

Het verhuizen van kunst en antiek is een vak apart. Immers zijn kunst & antiek veelal onvervangbare en soms van emotionele waarde. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van het verhuizen van Kunst & Antiek? Bij The Moving Company bent u verzekerd van de nodige expertise voor deze vorm van verhuizen.

Het verhuizen van Kunst & antiek:
Het verhuizen van kunst en antiek is een vak apart. Immers zijn kunst & antiek veelal onvervangbare en soms van emotionele waarde. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van het verhuizen van Kunst & Antiek? Bij The Moving Company bent u verzekerd van de nodige expertise voor deze vorm van verhuizen. Zo hebben wij het onze specialisatie gemaakt om uw antiek zo zorgvuldig mogelijk in te pakken en te transporteren van punt A naar punt B. Geen Stress met The Moving Company. 

Verhuizen met een extra verzekering:
Bij transport van kunst en antiek wordt er uiteraard meer aandacht besteed aan het zo veilig mogelijk vervoeren. Toch blijft het extra verzekeren van kunst & antiek een belangrijk onderwerp. Wij zorgen dat voorafgaand het transport altijd wordt gekeken naar de totale waarde, zodra de waarde bepaald is raden wij een passende verzekering aan indien nodig. Wij zorgen ervoor dat uw waardevolle stukken altijd goed verzekerd zijn. 

Particuliere kunst & antiek verhuizing
Gaat het om een particuliere verhuizing waarbij ook kunst of antiek wordt getransporteerd, geen punt. Wij zorgen ervoor dat wij alle nodige beschermingsmaterialen bij ons hebben om de verhuisdag zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Laat de schilderijen hangen en wij zorgen ervoor op de verhuisdag zelf. Mocht het een doek zijn van enige significante waarde. Neem hiervoor altijd vroegtijdig contact op met ons. Met The Moving Company ervaart u geen stress. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen verloopt.

Afspraak verhuisadviseur?
Wilt u een afspraak maken met onze adviseur? Geen probleem, neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Communicatie is key bij The Moving Company, zo komen wij bij u langs om alle details te bespreken indien noodzakelijk. Onze verhuisadviseur zorgt ervoor dat u zich zeker voelt. Samen maken wij afspraken en komen wij tot een akkoord over het verloop van de verhuisdag. Wij zorgen ervoor dat uw kunst & antiek verhuizing op rolletjes verloopt.