Verhuiscontainers

Heeft u het al overwogen om een verhuiscontainer in te zetten? Wat een gemak! Wij bezorgen bij u een verhuiscontainer voor de deur, zo kunt u zelf de tijd nemen om uw huis leeg te halen en de container te vullen. indien u een extra handje nodig heeft, geen punt! Wij horen het graag en staan voor u klaar. Nadat de verhuiscontainer is gevuld heeft u meerdere opties, zo kunnen wij de verhuiscontainer direct afleveren op het nieuwe adres of wij gaan de verhuiscontainer veilig stallen in een beveiligde opslag. The Moving Company regelt het voor u.

Een verhuisbedrijf of een verhuiscontainer?
Voor een verhuizing kunt u ons natuurlijk ook bereiken voor een verhuislift, verhuizers en een verhuiswagen. Wij ontzorgen u volledig. Maar een opslagcontainer heeft zo zijn voordelen. Maar waarom zou u kiezen voor een verhuiscontainer?

Goedkoper: Hetgeen wat het goedkoper maakt is het feit dat er zelf wat sjouwwerk aan te pas komt, u vult namelijk de container, mits u geen gebruik maakt van extra verhuizers natuurlijk. Uiteindelijk betaalt u dan alleen voor de huur en transport van de verhuiscontainer. 

Veilig: In een verhuiscontainer is alles veilig opgeborgen. Geen stress, altijd prettig als u gaat verhuizen. Er zitten dan ook speciale sloten op de verhuiscontainers. Mocht u ervoor kiezen om een container voor een wat langere periode op te slaan, geen punt. Onze partners en wij garanderen de veiligheid van uw spullen. Zo wordt de verhuiscontainer opgeslagen op een veilige en droge plek.

Makkelijk:  Van zichzelf sprekend natuurlijk. Vul de verhuiscontainer, wij halen hem op en verplaatsen het naar de gewenste locatie. Hoe makkelijk wilt u het hebben? Ook gunt u uzelf op deze manier weer wat extra tijd en extra tijd betekent extra rust. Een fijn gegeven voor een verhuizing.

Wilt u een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van een verhuiscontainer? Neem gerust even contact met ons op. Klik hier voor de contactpagina.

Verhuiscontainer scenario’s
Hypothetisch, u kunt nog niet uw nieuwe huis in maar het oude huis moet u al verlaten. Of u moet nog verbouwen in het nieuwe huis, misschien wilt u wel gewoon eerst even lekker op vakantie. Geen punt! Huur een verhuiscontainer bij The Moving Company.