Verhuisvergunning

Er bestaat een kans dat u een verhuisvergunning aan moet vragen bij een verhuizing in uw gemeente. Deze vergunning komt overigens voornamelijk voor in de grotere steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Verhuisvergunning Nederland:
Er bestaat een kans dat u een verhuisvergunning aan moet vragen bij een verhuizing in uw gemeente. Deze vergunning komt overigens voornamelijk voor in de grotere steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Mocht u in een drukke straat middenin de stad wonen en is makkelijk parkeren niet bepaald een gegeven, dan is de kans groot dat er een verhuisvergunning geregeld moet worden bij de gemeente. Zo kunt u bijvoorbeeld parkeerplaatsen reserveren of in een extremer geval uw straat laten afzetten. Wellicht is het  mogelijk om de vrachtwagen op de stoep neer te zetten. Hier gaat uiteraard wel een prijs mee gepaard. Ons advies is dan ook om tijdig de website van de gemeente waarin u woont te raadplegen. Hierdoor komt u, en daarmee ook wij niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij willen immers uw verhuisdag zo succesvol mogelijk laten verlopen! 

Verhuisvergunning Amsterdam:
Zodra u naar of vanuit Amsterdam verhuist is de kans groot dat u een vergunning nodig heeft voor het parkeren van de verhuiswagen en/of de verhuislift. Het kan gaan om een vergunning om de straat te blokkeren, een aanvraag voor de ‘hier niet parkeren’ borden op de dag van de verhuizing. Ook zou u voor specifieke plekken een sleutel voor paaltjes nodig kunnen hebben, anders kan de verhuiswagen er niet door. Gelukkig heeft The Moving Company goed contact met de gemeente Amsterdam en de benodigde sleutel en vergunningen.

Het betreft hier de volgende vergunning, ook wel een tijdelijke verkeersmaatregel (TVM) vergunning. Deze is online aan te vragen op de website van de gemeente Amsterdam. Zodra u gebruik maakt van onze verhuisservice regelen wij dit volledig voor u. Behalve de gemeentelijke heffingen, die dient u zelf te betalen.

Kosten verhuisvergunning Amsterdam:
Een verhuisvergunning in Amsterdam kan duur uitvallen. Zo zijn er verschillende gradaties. wat voor soort vergunning heeft u nodig? Als u bijvoorbeeld de straat wilt blokkeren is het een ander uurtarief dan wanneer u een parkeerplaats moet reserveren.

Meer informatie nodig over een verhuisvergunning bij uw gemeente? Onze klantenservice helpt u graag verder! Wij zijn bereikbaar van ma-vr tussen 9:00 – 17:00 op 020 – 358 6569