Verhuisvervoer & transport types

Bij The Moving Company beschikken wij over alle vervoerstypes die nodig zijn voor een succesvolle verhuizing. Zo kunt u bij ons een verhuiswagen huren inclusief een ervaren chauffeur/verhuizer.

Verhuisvervoer types
Bij The Moving Company beschikken wij over alle vervoerstypes die nodig zijn voor een succesvolle verhuizing. Zo kunt u bij ons een verhuiswagen huren inclusief een ervaren chauffeur/verhuizer.

Afmetingen:
Onze verhuisbussen zijn 6 meter lang 2m x 8m x 3m met een inhoud van 20m3.

Goederen of inboedel vervoeren met de juiste wagen
Zodra u overgaat tot het huren van een verhuiswagen is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal belangrijke zaken. Hierbij moet u denken aan de afmetingen en het laadgewicht van de wagen die u wilt huren. Dit zijn zaken die verschillen per type vervoer, het is dan ook altijd raadzaam om hier telefonisch contact over op te nemen. Zodra u zelf wilt rijden in een verhuiswagen heb u rijbewijs B of B+C nodig, dit is weer afhankelijk van de grootte van de wagen. Precies om deze reden levert The Moving Company altijd een ervaren chauffeur bij het huren van een verhuiswagen.

De verschillende soorten verhuiswagens
Zo zijn er verschillende wagens te huur met allemaal een verschillend einddoel. Uiteraard is het belangrijk om te weten wat en hoeveel u gaat vervoeren. Logischerwijs kunt u dan een betere inschatting maken wat de gewenste grootte voor de verhuiswagen is die u nodig hebt. Welke grootte u nodig heeft en de afstand die u ermee gaat afleggen zijn overigens de meest belangrijke factoren. Laat ten alle tijden weten wat u wilt vervoeren en hoeveel. Met deze informatie kan The Moving Company aanraden welke vervoerstype u nodig hebt. Heeft u een bijzondere objecten die speciale aandacht vereisen laat dit vooral weten. Neem contact op.

Verhuiscontainers
Verhuiscontainer verhuizing? Wij bezorgen een verhuiscontainer voor de opslag van uw spullen voor de deur. Op deze manier is verhuizen en uw meubels opslaan natuurlijk vrij simpel. Zorg dat u alles klaar heeft staan en laad de container vol. Wij halen de container voor u op, bezorgen deze op het nieuwe adres of slaan de container op in een beveiligde ruimte tot u weer beschikking nodig heeft over uw spullen. Mocht u hulp nodig hebben bij het vullen van de container? Laat het weten en wij regelen wat extra handen om u te ontlasten.