Woningontruimingen

Een woningontruiming vaak gepaard met stress en emotie, vooral bij het overlijden van een dierbare. Bij zo een situatie is het prettig als u de praktische kant van het woning ontruimen met een gerust hart aan een professionele partij kan overlaten.

Woningontruimingen

Een woningontruiming kan in veel gevallen een bittere smaak hebben, zo is het doorgaans onvrijwillig of van emotionele aard. De woning of ruimte in kwestie moet in ieder geval leeg. In veel gevallen kunt of wilt u dit niet alleen doen. The Moving Company is er om u te helpen. Wij houden rekening met uw wensen en helpen u bij deze emotionele taak. Wij werken secuur en met zorg. 

Zo kan een woningontruiming nodig zijn voor verhuizing, verkoop, faillissement, emigratie of overlijden. Het betreft hier een dienst die is bedoeld voor particulieren, woningbouwcorporaties, makelaars, bedrijven en gemeentelijke instellingen. Een woningontruiming kan namelijk ook plaatsvinden bij een bedrijfspand.

Ontruiming met spoed? Neem telefonisch contact met ons op en wij gaan kijken wat wij op de korte termijn voor u kunnen betekenen.

Zoals aangegeven gaat een woningontruiming vaak gepaard met stress en emotie, vooral bij het overlijden van een dierbare. Bij zo een situatie is het prettig als u de praktische kant van het woning ontruimen met een gerust hart aan een professionele partij kan overlaten. Een plotselinge confrontatie is namelijk nooit leuk, uiteraard kan het ook financieel een ontzettende domper zijn, dit neemt veel stress met zich mee. Emoties kunnen hoog oplopen. Twijfel niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Werkzaamheden bij een woningontruiming:

  • Woning afleveren in oorspronkelijke staat
  • Ontruimen van inboedel
  • Verwijderen van verlichting, gordijnrails, gordijnen, vloerbedekking
  • Bezemschoon opleveren woning 
  • Overtollig vuil verwijderen en naar de stort brengen

Voor ons het het begrijpelijk dat het voor u niet geheel makkelijk is om anderen uw spullen te laten uitzoeken en inpakken. Wij zijn bekend met ontruimingen, zo hebben wij meerdere keren per week soortgelijke klussen, elke in verschillende omstandigheden. De verhuizers van The Moving Company kijken nergens meer van op. Zij zorgen er simpelweg voor dat  alles voor u wordt ingepakt en verplaatst.

The Moving Company gaat dan ook met veel respect om met elke situatie. The moving Company ontzorgt, het zware werk nemen wij uit uw handen, die extra stress kunt u er ongetwijfeld niet bij hebben namelijk. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, wij houden rekening met uw wensen. Het enige wat wij nodig hebben is alle informatie om ons werk goed uit te kunnen voeren. Ook willen wij graag weten of u zelf aanwezig bent tijdens de ontruiming. Vindt u het bijvoorbeeld prettig om de verhuizing te co├Ârdineren? U bent van harte welkom uiteraard, draagt u liever het geheel over aan de professionals van The Moving Company? helemaal goed! Hoe u het ook went of keert, The Moving Company gaat het voor u regelen.