Zakelijke verhuizingen

Uit uw huidige pand gegroeid? Tijd om op te schalen? Hoe zo efficiënt mogelijk te verhuizen zonder de stress ervan te ervaren en zonder het werk volledig stil te leggen is hier dan ook de vraag. Tijd is tenslotte geld. The Moving Company is uw partner in zakelijke verhuizingen.

Wij zorgen ervoor dat alles zonder overbodig tijdverlies verloopt. Zo heeft u alle tijd om uw business draaiende te houden. Met sterke communicatie en echte vakmensen proberen wij ons te differentiëren van andere verhuisbedrijven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, wij staan voor u klaar.

Er komen altijd veel dingen kijken bij een zakelijke verhuizing en daarom vraagt het om net dat beetje extra aandacht. Alles moet vroegtijdig gepland worden en iedereen binnen uw organisatie moet op de hoogte zijn. Wij adviseren altijd om afdeling per afdeling te verhuizen. Zo kunt u het bedrijf laten draaien tijdens de verhuizing.

Samen met u maken wij een zakelijk verhuisplan op maat. Hier wordt er gekeken naar uw wensen. Zo kunt u er in ieder geval van uitgaan dat al uw spullen bij ons in goede handen zijn. Tijdens de verhuizing maken wij gebruik van verhuisdekens, dozen, rolcontainers en steekkarretjes. Heeft u een verhuislift nodig? Geen probleem! The Moving Company regelt het allemaal.

Klik hier voor onze actuele zakelijke verhuistarieven.