Compleet en ontzorgd verhuizen

The Moving Company helpt u of familielid graag bij een ontzorgde oplossing bij bijvoorbeeld een verhuizing of leegruiming. The Moving Company is gespecialiseerd in verschillende vormen van verhuizing. Zo ook ontzorgd verhuizen.

The Moving Company helpt u of familielid graag bij een ontzorgde oplossing bij bijvoorbeeld een verhuizing of leegruiming. The Moving Company is gespecialiseerd in verschillende vormen van verhuizing. Zo ook ontzorgd verhuizen. Ons streven is om uw zorgen weg te nemen, een verhuizing van A tot Z, tot in de puntjes geregeld.

Een verhuizing uitgevoerd met extra zorg
Een verhuizing is een zware gelegenheid. The Moving Company biedt een complete ontzorgde verhuizing aan waarbij wij alles voor u regelen. Denk aan het in- en uitpakken van uw spullen, demontage van meubelen, witgoed af- en heraansluiten, het witten van de muren en gaten dichten. Maar zelfs het ophangen van de televisie of schilderijen. Tot slot is het zelfs mogelijk dat wij uw vloerbedekking of laminaat verwijderen of plaatsen. De oplevering van uw oude/nieuwe woning volledig uit handen gegeven aan The Moving Company. Neem contact met ons op of klik hier voor een offerte op maat.

Ontzorgd verhuizen speciaal bedoeld voor ouderen en senioren?

Ontzorgd verhuizen is vanzelfsprekend voor iedereen een aantrekkelijke dienst. In het algemeen zijn er veel ouderen en senioren die gebruik maken van deze dienstverlening. Immers is het voor deze groep mensen een ‘extra’ zware bevalling om te verhuizen.

Uiteraard kan iedereen gebruik maken van deze dienst. Grotendeels van de ouderen zijn specifiek geïnteresseerd in deze vorm van verhuizen logischerwijs omdat verhuizen een zware last is. 

Wat kost ontzorgd verhuizen?

De kosten voor een ontzorgde verhuizing zijn in alle gevallen maatwerk. Wij gaan alles voor u regelen tot in de puntjes verzorgt. Het enige wat u hoeft te doen is van het ene adres naar het andere adres te verplaatsen en vooral door te geven wat u absoluut niet zelf wilt doen.

Normaal heeft u hier bovenop het verhuisbedrijf nog een verhuisservice nodig, maar dit valt dus weg, u heeft alles-in-1 overzichtelijk pakket.